Vizier op volleybal

 

VCN Dames2 klaar voor de Topdivisie

VoV, 19-05-2020. 4:49 uur. In deze onzekere tijd heeft het bestuur van VCN alles op alles gezet om de promotie van dames 2 naar de Topdivisie te realiseren. Geen makkelijke klus, omdat Laudame Financials VCN dames1 en VCN heren1 ook promotie hebben afgedwongen naar de Eredivisie. Deze week ging het spreekwoordelijke licht definitief op groen waardoor VCN dames2 volgend seizoen uitkomt in de Topdivisie.

Daarnaast heeft trainer/ coach Lennart Mijnans in overleg met de TC hard gewerkt aan de selectie voor komend seizoen. En niet zonder resultaat. Het team blijft nagenoeg in takt. Helaas nemen we afscheid van Eveline (stopt), Laurine (schouderblessure) en Louise (Laudame Financials dames 1). Maar trots zijn we om te melden dat VCN dames2 zich versterkt met drie (oud) dames 1 speelsters.

Als eerste komt passer-loper Rosa van Agteren over. Een oude bekende in dames 2, Rosa was namelijk onderdeel van het team dat in het seizoen 2017-2018 promotie afdwong naar de 1e divisie. Rosa staat bekend om haar afwisselende aanvalsspel waarmee ze het de tegenstanders zeker weten lastig gaat maken.

Na een indrukwekkende carrière van acht seizoenen komt ook midden Dominique van der Lee over. Dominique kan nog geen genoeg kan krijgen van het spelletje, en gaat ook dit jaar het volleyballen combineren met haar wisselende diensten als arts. Daar zijn wij hartstikke blij mee, wij kunnen niet wachten om te genieten van haar volleybal-ervaring.

Als laatste komt passer-loper Ilse Bruijne over naar VCN dames2. Ilse, twee seizoenen geleden nog actief bij de hoofdmacht van VCN, speelde afgelopen seizoen bij VCN dames3. Met haar enthousiasme, spirit en drive is elke training en wedstrijd een feestje.

De selectie telt op dit moment 11 speelsters. Er is nog plek voor een middenspeelster. Ben of ken jij iemand die in de regio Rotterdam woont/gaat wonen en op een hoog niveau zou willen spelen? Mail dan onze TC en vraag naar de mogelijkheden:  tc@volleybal-vcn.nl

gh @ VoV, bron en foto VCN Dames2 via Sandra Buitendijk.