VCV sluit goed seizoen met 4-0 af

vcvDevolcoRSZ“Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen 2013-2014, hetgeen ook de eerste van het seizoen was. Maar wel met twee verschillende uitslagen. Wij hebben een goed niveau kunnen laten zien,  waarbij iedereen weer heeft gespeeld. Eigenlijk heeft bijna iedereen gespeeld, want Britt was helaas geblesseerd.” vertelt Frans Jordens, trainer coach van VCV Varsseveld,  aan Vizier op Volleybal.

“In de eerste set konden we flink druk zetten op de pass lijn van DeVolCo en verder goed en gevarieerd aanvallen. De setstand 25-12 was hier wel erg duidelijk.  In de tweede set bleven wij eigenlijk ook lange tijd op voorsprong alleen kroop DeVolCo in de slotfase langszij met kansen op setwinst, maar gelukkig konden wij het omdraaien en deze set toch nog met 27-25 winnen.

Daarna waren de sets drie en vier van een degelijk niveau, dat DeVolCo niet veel kansen heeft gehad om in de buurt van setwinst te komen. Setstanden 25-19 en 25-20. Wij kijken nog steeds terug op een goed seizoen en willen onze supporters bedanken voor hun ondersteuning.”

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Hans van Dijk.