Veracles D2 scoorde maar moeilijk

VoV, 30-10-2017. 15:41 uur. Vol goede moed kwamen we de sporthal binnen op Donitas gehaktdag. Na de voorbespreking begonnen we met inspelen. Dit verliep nog prima, zoals we van tevoren hadden bedacht. Helaas verliep de wedstrijd iets minder prima.

De eerste set begonnen we slecht in de pass waardoor we gelijk al een achterstand creƫerden. Het passen pakten we verder in de set wel weer redelijk op, maar nu lag het aan het afmaken, aan het scoren van de ballen. Dit kregen we maar niet voor elkaar. Donitas heeft een team met veel lange meiden en daar hadden we het maar moeilijk mee. Ook de tweede set bleven we het hier moeilijk mee houden. Deze beide sets verloren we dan ook 25-19.

De derde set begon veelbelovend: de eerste paar punten waren voor ons. De hele set ging het gelijk op met de punten, maar op het laatst lieten wij het toch liggen. Weer omdat we moeite hadden om de bal op de grond te krijgen bij de tegenstander. Deze set verloren we met 25-21.

De vierde set hadden de coaches van beide teams er wat wissels ingegooid. Dit pakte goed voor ons uit. Ineens begonnen we weer met volleyballen en alles liep weer zoals we van tevoren hadden bedacht. Deze set wonnen we met 13-25. Eindstand 3-1 voor Donitas.

gh @ VoV, verslag Veracles Dames2. Foto Jan van den Noort.