Vizier op volleybal

 

Veracles verzuimt te winnen in Doetinchem

VoV, 16-04-2018. 14:09 uur. Na de mooie overwinning vorige week in Amsterdam tegen US waren de studenten uit Groningen met veel vertrouwen op pad gegaan richting Doetinchem voor de wedstrijd tegen Orion D1.

Een heenreis langs de toeristenroute zorgde voor een rustgevende en inspirerende voorbereiding. Dit resulteerde direct in een zeer sterke openingsset. De meiden van IBM Client Innovation Center Benelux/ Veracles DS1 laten door een 16-25 setwinst zien dat winnen het enige is dat telt.

Helaas gaat de tweede set met dezelfde cijfers naar Orion en zo staat het al snel 1-1. Het stuivertje wisselen begint als Veracles vervolgens de derde set weer wint met 19-25, waarna Orion de vierde set pakt met 25-20 en zo de stand naar 2-2 brengt.

Een fijne pot om te zien, afwisselend niveau zorgt voor spanning in de vijfde set. Beide teams nemen om en om de leiding, uiteindelijk is het Orion dat na twee foute services van Veracles aan het langste eind trekt, 17-15.

Komende Zaterdag is het alweer tijd voor de laatste thuisspeeldag van Veracles, tevens de laatste competitiewedstrijd. Wij hopen zoals gewoonlijk weer op overvolle tribunes, tot Zaterdag. Hup Groen!

gh @ VoV, verslag van Leon Koehorst, Veracles Dames 1. Foto Studiorl.nl