Video met hoogtepunten uit Sudosa-Desto D2 vs. SV Dynamo D2

VoV, 30-10-2023. 6:37 uur. De Berenkuil/Sudosa-Desto D2 nam het afgelopen zaterdagmiddag op tegen SV Dynamo Apeldoorn D2. De thuisploeg begon uitstekend aan de wedstrijd door een vroege voorsprong te pakken. Met name de service verliep goed, waar Dynamo duidelijk passend de nodige moeite mee had. De set ging met ruime cijfers naar Sudosa-Desto.

In de tweede set werd het een echte wedstrijd, waarin Dynamo een paar keer op voorsprong kwam. Toch bleef Sudosa-Desto qua score in de buurt en wist het punt voor punt dichterbij te komen. Beide ploegen waren gewaagd aan elkaar, maar met een sterk blok kon de thuisploeg dan toch de 2-0 voorsprong in sets pakken.

Geen verlies van scherpte, dat zag waarschijnlijk ook de trainer van Sudosa-Desto, want reden tot wisselen had hij niet echt. De ploeg speelde goed en won ook de derde set met ruime cijfers. Eindstand: 3-0.

De video-samenvatting van deze wedstrijd staat onder DEZE LINK.

gh @ VoV. Video, foto en verslag van Marius Verwoert, MVvolleybal.