Video-samenvatting vijfpunter Tjoba vs. Dash.

VoV, 15-01-2024. 6:40 uur. Vooraf beloofde de wedstrijd Tjoba tegen Dash een waar spektakel te worden. Immers waren beide ploegen de vorige ontmoeting behoorlijk aan elkaar gewaagd, toen won Dash in eigen huis met 3-1. De wedstrijd van afgelopen zaterdag werd echter een duidelijke overwinning voor de dames van Tjoba.

Beide teams kampen met de nodige blessures en dus was de vorm van de dag extra bepalend.

Vanaf het begin zat Tjoba D1 goed in de wedstrijd, met een aantal mooie aanvallen en blokkeringen wist het Dash D1 onder druk te zetten. Aan de kant van Tjoba werd er met veel overtuiging gespeeld, waar Dash alle zeilen moest bijzetten om tot scoren te kunnen komen.

Set 1 en 2 gingen met ruime cijfers naar de thuisploeg en zo was het duidelijk niet de dag van Dash D1. In Set 3 wisten de dames van Dash dan eindelijk een paar keer de lange rally te winnen en kwam de ploeg daardoor iets beter in haar spel. Maar Tjoba bleef in de buurt, redde de nodige ballen van de grond en wist het de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Uiteindelijk werd het een 4-0 overwinning en dat op de verjaardag van trainer Dennis Luider, die na afloop van de wedstrijd werd toegezongen door de ploeg en de support op de tribune. (Zie einde video).

De video-samenvatting staat onder DEZE LINK.