(Video) Tjoba D1 via vijfsetter langs Donitas D2.

VoV, 05-04-2024. 7:30 uur. Opnieuw een overwinning voor de dames uit Klazienaveen, maar makkelijk ging dat zeker niet. De dames 2 selectie van Donitas liet Tjoba behoorlijk zweten. Met een sterke comeback in de eerste set en een goede derde set kwamen de Groningse studenten tweemaal op voorsprong.

Tjoba D1, dat afgelopen donderdag nog werd uitgeroepen tot sportploeg van de gemeente Emmen, speelde allesbehalve foutloos en door een ruime achterstand in de vierde set leek de wedstrijd gespeeld.

Maar met de juiste mentaliteit en vechtlust knokte de ploeg zich weer op gelijke hoogte. Een vijfde set was het gevolg, waarin Tjoba snel een leiding pakte. Deze voorsprong gaf de ploeg niet meer weg en zo eindigde de wedstrijd in een 2-3 overwinning voor Tjoba D1.

De video met de hoogtepunten van dit duel staat onder DEZE LINK.