Vizier op volleybal

 

Vier nieuwe spelers voor Achterhoek Orion

VoV, 15-04-2019. 16:00 uur. Ondanks het feit dat het deze dagen met name gaat over de aanstaande finale om het kampioenschap van Nederland, wordt er ook al weer gekeken naar volgend seizoen.

Met 4 nieuwe spelers is reeds overeenstemming bereikt. Op de diagonaalpositie zal de in Zwolle woonachtige 30-jarige Jelle Hilarius komen te spelen. Deze zeer ervaren speler, met roots in het oosten van het land, tekent voor twee seizoenen.

Voor minimaal eenzelfde periode is de 19 jaar jonge spelverdeler Noah van Dam bij de selectie gehaald. Hij is afkomstig uit het Talentprogramma op Papendal.

Voor de middenpositie komt de precies 2 meter lange en 23-jarige Jannes van der Ham over van Zaanstad. Van der Ham heeft zijn sporen tot op heden vooral verdiend op het zand. Zijn overgang naar een van de topteams uit de Nederlandse volleybalcompetitie verraden zijn even grote ambities in de zaal.

Verder krijgt de 18-jarige Duitse volleyballer Rudy Schneider de kans zich verder te ontwikkelen. De in Haiti geboren Schneider traiunt dit seizoen al geruime tijd mee, woont in Bocholt en komt over van SWD Powervolleys Duren uit de bundesliga.

gh @ VoV, bron persbericht Achterhoek Orion.