Vijfpunter voor Tornado in uitduel

VoV, 04-11-2018. 14:05 uur. Op 3 november speelde Tornado om 16:00 uur een wedstrijd in Aalten tegen Hofnar-Bovo, dat hekkensluiter van de Derde Divisie A is. Helaas kon de formatie niet compleet afreizen naar Aalten. Inger Platenkamp en Marlon Bekhuis waren helaas afwezig waarbij Femke Gehring de taak als libero over nam , wat ze wederom uitstekend deed.

De meiden uit Geesteren begonnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Met een goede servicedruk en aanval maakte Tornado het goed af. Dit resulteerde in de eerste set was in een 11-25 overwinning. De 2de set ging het bij Tornado iets stroever van start waarbij na een tussenstand van 7-7 het beter ging lopen en de voorsprong al snel weer uitliep. Deze 2e set won Tornado met 15-25.

In de 3de set deed Tornado gewoon haar ding en werd de set eenvoudig gewonnen met 15-25. De vierde set was voor de dames uit Geesteren de drive om alle vijf punten mee te nemen. Deze werd niet weggegeven door Bovo waarbij Tornado halverwege de set het verschil kon maken en deze set ook winnend kon afsluiten met 17-25.

Tornado staat na deze mooie zege op de tweede plaats, vier punten achter Set-Up ’65 D3 maar met een wedstrijd minder gespeeld.

Volgende week zaterdag 9 november speelt Tornado D1 thuis om 16:00 uur tegen Krekkers D2.  Publiek is dan weer van harte welkom om de dames aan te moedigen.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto jan van den Noort.