VoCASA D1 wint geen vierde keer op rij

VoV, 19-10-2022. 1:45 uur. Zaterdag was het weer zover: GAMETIME! Na drie keer winst op rij, wilden we deze wedstrijd natuurlijk ook weer het beste naar boven halen. We speelden tegen VCN Dames 1 in Capelle aan den IJssel.

De eerste set moesten we even inkomen, maar maakten we het spannend. De set eindigde in een nipte 25-23, in ons nadeel. VCN was verdedigend sterk en bij ons vielen er wat gaten in het veld. Wel hadden we wat goede services. Set 2 begonnen we wat sterker, maar we maakten te veel eigen fouten en hadden te weinig servicedruk. Hierdoor ging ook deze set, met 25-20, naar VCN.

In de derde set kwamen we in ons eigen spel en gooiden we er meer energie in. De strijd was terug en we waren bereid op (niet fysiek met de tegenstander) te vechten! We stonden ‘aan’ en met een kill-block van Joëlle hier en een aanval van Suus, San en Anneloes daar, wisten we deze set op onze naam te zetten. 20-25. Dat kwam er op de bordjes te staan!

Met 2-1 in setstanden en goede moed en strijdlust, gingen we de vierde set in. We begonnen met een fikse achterstand, waarna we onszelf weer omhoogtrokken. Vervolgens gingen we redelijk gelijk op. Helaas voor ons trok VCN toch aan het beste eind en wonnen ze deze spannende set met 26-24.

De vijfsetter waar we op doelden, na de 2-1 in setstanden, is hem helaas niet geworden, maar we kunnen weer verder om zaterdag te knallen!

Zaterdag aanstaande, 22 oktober, spelen we namelijk tegen Volley Tilburg Dames 1, om 17:00 in de meest Paarse hal van Nijmegen. Zien we je daar? Tot zaterdag!! 💜 #HUPPAARS.

gh @ VoV, verslag van Lotte van Hal, VoCASA dames 1. Archieffoto van John van Geenen.