Vizier op volleybal

 

VoCASA Nijmegen zoekt nieuwe trainers voor Topdivisie teams (D1/ H2)

VoV, 13-02-2024. 14:13 uur. Bij de Nijmeegse volleybalvereniging VoCASA hebben de trainers van zowel Heren 2 en Dames 1 besloten om na dit seizoen hun taken als hoofdtrainer-coach neer te leggen.

Beide trainers gaan weg uit eigen beweging en het is nog onduidelijk waar en of zij volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan zullen gaan. De vereniging gaat nu op zoek naar kandidaten voor de twee Topdivisie teams.

Dames 1 staat op dit moment 7e in de Topdivisie A, hoewel zij drie wedstrijden minder hebben gespeeld dan de andere teams in hun competitie. Heren 2 staat op dit moment 9e in de Topdivisie A. Zij hebben dit seizoen te kampen gehad met blessures, waardoor de resultaten wat tegenvallen aldus henzelf.

De club gaat nu voor beide teams op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer-coach. “In zowel heren 2 als dames 1 is op dit moment een mooie mix van ervaren speelsters en jonge talenten te vinden, een leuke uitdaging voor een nieuwe trainer. Daarnaast zien we in zowel de herenlijn als de dameslijn dat we in de teams daaronder jonge aanstormende talenten zitten. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling,” zegt Merlijne Boeracker, voorzitter van VoCASA Nijmegen.

En verder: “We zijn op zoek naar enthousiaste trainers die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van deze teams én de club op de hoogste niveaus van het land.”

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies, of wil je graag meer informatie? Neem dan vooral contact op via het contactformulier op de website: Contact – VoCASA volleybal Nijmegen of mail direct naar voorzitter@vocasa.nl.

gh @ VoV, persbericht via Anouk Boereboom, bestuurslid VoCASA