VoCASA verliest midweeks in Nijmegen met 1-3 van Rivo

VoV, 24-03-2024. 6:38 uur. Afgelopen woensdag (20 maart) speelden wij een inhaalwedstrijd tegen Rivo Rijssen in ons paarse halletje. Dit was dus onze eerste wedstrijd tegen elkaar en wij hoopten deze waardevolle 3 punten in Nijmegen te houden. Helaas mocht dit niet zo zijn…

We begonnen de eerste set sterk met een voorsprong van 10-6. Dit hielden we nog even vol, maar helaas niet voor lang. Door veel eigen fouten lieten wij ze de voorsprong overpakken en stond het 12-15. Hier raakte Sanisha helaas geblesseerd aan haar enkel. De schade lijkt mee te vallen, dus hopelijk kan ze snel weer meedoen. Het lukte ons hierna niet meer om de achterstand in te halen en we verloren deze set met 20-25.

Ook set 2 begonnen we heel goed. Mede door een paar goede services van Jo en mooie aanvallen van Suus, pakten we een voorsprong van 10-3! Rivo kwam helaas wel terug na een poosje met een moeilijke service serie, waardoor het 18-17 stond. Hierna ging het erg gelijk op, maar we wisten deze spannende set te pakken met 27-25.

In set 3 verliep de stand heel gelijk op. Puntje hier, puntje daar etc. Helaas viel de winst van deze set aan de kant van Rivo met een stand van 23-25. Het begin van set 4 verliep hetzelfde als set 3, totdat wij door een aantal eigen fouten een achterstand hadden gecreƫerd van 15-21. Maar we krabbelden nog terug naar 22-23!! Helaas viel ook deze set aan de kant van Rivo, met een stand van 22-25.

Al met al hebben we veel vooruitgang laten zien in vergelijking met de wedstrijd van vorige week en dit zetten we door naar de volgende wedstrijd! We spelen zaterdag 30 maart thuis tegen Krekkers D1 om 17.00 uur. We kunnen jullie aanmoediging goed gebruiken, dus hopelijk zien we jullie op de tribune. Als je dan nog even blijft hangen kan je ook lekker mee feesten tijdens het VoCASA feest! Thema: circus.

gh @ VoV, verslag van en foto via Lotte van Hal, VoCASA Dames1.