Volle buit voor Sudosa-Desto D2 bij Krekkers

VoV, 08-11-2023. 5:17 uur. Afgelopen zaterdag reisden wij af naar Mariaparochie om het op te nemen tegen Krekkers dames 1. Met een goed gevulde tribune klonk om 17:00 uur het eerste fluitsignaal.

We begonnen de eerste set met Fleur, Susan, Ellen, Eline, Femke, Suzanne en Aimée. We kwamen sterk uit de startblokken en breidden deze voorsprong punt voor punt uit met goede serveseries en mooie aanvallen. Deze set wordt overtuigend gewonnen met 18-25.

De tweede set startten we met dezelfde basis. Ook deze set lieten we mooi volleybal zien. Onze pass lag goed en onze block-defence stond goed, waardoor we aanvallend mooie punten konden scoren. Romijn kwam in het veld en scoorde meteen mooi geplaatste ballen. Ook deze set wonnen we overtuigend met 16-25.

Door Romijn haar goede invalbeurt in de vorige set, had zij het verdiend om te starten in set 3. Deze set begonnen we jammer genoeg niet scherp genoeg en we keken al snel tegen een achterstand aan. Coaches Annelien en Niels grepen in met een vroege time-out. Dit mocht helaas niet baten. Ook met de dubbele wissel met CJ en Susan en de aanvallende wissel met Dione wisten we de set niet om te draaien. Deze set ging overduidelijk naar Krekkers: 25-14.

Na het verlies van set 3 waren we gebrand om de vierde set te winnen en 3 punten mee naar huis te nemen. Desondanks startten we ook deze set niet scherp en keken we aan het begin van de set tegen een achterstand aan. Gelukkig herstelden we ons op tijd.

Door goede serveseries en een stabiele passlijn konden we ons eigen spel weer spelen. Met overtuiging sloten we het laatste deel van de wedstrijd af en we wonnen de vierde set met 17-25.

Komende zaterdag spelen we om 13:30 tegen Rivo Rijssen dames 1 in onze eigen Sporthal Olympus. Kom jij ons aanmoedigen? Tot dan!

gh @ VoV, verslag door Suzanne Benninga, Sudosa-Desto D2. Foto Jan van den Noort.