Volley Tilburg D1 wint weer niet van Ledub

VoV, 19-02-2019. 5:20 uur. Opnieuw een mooi affiche in het T-Kwadraat, waar na de overwinning in Sliedrecht een week eerder alweer de topper tegen Ledub op het programma stond.

De goede lijn voortzetten was het devies, maar daar was in de eerste set weinig van te merken. De wil was er wel, maar vrijwel niets lukte aan Tilburgse zijde, waardoor de eerste set eenvoudig naar de gasten uit Budel ging, 12-25

Vanaf set 2 werd er uit een ander vaatje getapt en met meer servicedruk en lef in de aanval ging de ploeg van Johan van Vliet de strijd aan met Ledub en dat loonde. De set ging dan ook naar de thuisploeg, 25-23. De stand was weer in evenwicht en een volleybal gevecht volgde. Echter was Ledub steeds aan het eind van de set de baas over Volley Tilburg, waardoor met 18-25 en 23-25 de winst naar Ledub ging.

Helaas geen goed vervolg op de overwinning een week eerder tegen Sliedrecht, maar er is nog steeds niets verloren. Nu twee weken rust om daarna weer aan te treden tegen Velden.

gh @ VoV, verslag  Volley Tilburg Dames 1.