Vizier op volleybal

 

VTC Woerden D1 laat zien wat ze in huis hebben….

VoV, 23-01-2023. 15:09 uur. Maar helaas was PDK Huizen een maatje te groot! Na een heerlijk overwinning van Quadrant Bouw VTC Woerden Dames 1 op Spaarnestad D2 gingen de dames vol enthousiasme en vechtlust op naar Huizen voor weer een lekker potje volleyballen!

Ondanks dat we wisten dat PDK Huizen de koploper is hadden de dames er ontzettend veel zin in om er gewoon alles uit te halen wat erin zat… met het nummer “eye of the tiger” in ons achterhoofd liepen de dames de kleedkamer uit om te startten met de warming up, gefocust maar met veel plezier zag je de strijdlust langzaamaan groter worden en begonnen de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden aan de eerste set.

De eerste set begon steady, en de dames konden aardig meekomen met het niveau wat PDK Huizen aan het neerzetten was.. Er werden ontzettend veel ballen van de vloer gehaald en ook werden er een hoop ballen aan de kant van Huizen naar de grond gesmeten. Helaas eindigde de eerste set in het voordeel van Huizen in 25-16

Vol met adrenaline en energie mochten de dames verder met de eerste set. De eerste kill blocks werden gezet en met de aanval via het midden wist Huizen niet wat ze moesten doen. Helaas was het spel van Huizen net een tikkeltje beter en wisten ze alles van de vloer te houden waardoor ook de tweede set in het voordeel lag bij Huizen met 25-14.

Set drie, de beruchte derde set … de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden gingen er nog altijd voor de volle 120% voor. De stand liep gelijk op en de dames van VTC Woerden wisten steeds meer te pakken en slimmer te spelen waardoor Huizen niet wist wat ze ermee moesten! Huizen kwam al in de 20 .. maar de dames van VTC Woerden gaven niet op, helaas verloren ze ook de derde set met 25-21.

In de laatste set wisten de dames van VTC Woerden nog steeds de vechtlust en focus te vinden en daardoor werden er ontzettend veel ballen overal net nog van de vloer gehaald waardoor we zelf lekker de bal naar de vloer konden rossen. Helaas eindigde ook de vierde set in 25-17 maar ondanks dat de dames 4-0 hebben verloren hebben ze zeker laten zien wat ze waard zijn en wat er in het team zit!

Op naar volgende week om lekker weer met z’n allen te gaan knallen tegen Compaen D1 om 15:45 uur in de Thijs van de Polshal, ben jij er ook bij om ons aan te moedigen?

gh @ VoV,  verslag door Esther Vansligtenhorst. VTC Woerden Dames 1.