Vizier op volleybal

 

VVAB en Heva/VCV zoeken nog speelsters

VoV, 21-05-2019. 11:07 uur. Volleybal Almere Buiten (VVAB) is een kleine, gezellige vereniging waarin het plezier in volleyballen voorop staat, maar waarin prestaties in de competities natuurlijk ook tellen!  Hun thuisbasis is Sporthal Almere – Buiten.  VVAB mailde ons dat ze nog op zoek zijn naar speelsters voor het volgend seizoen in de Eerste Klasse, nadat ze vorig jaar kampioen werden in de Tweede.

In de dames 1 selectie is er plaats voor een spelverdeelster  en speelsters die de positie van diagonaal of buiten (passer loper) kunnen invullen. Ben je geïnteresseerd om volgend jaar van dat ‘kampioensteam’ deel uit te maken of wil je ter kennismaking een keer meetrainen  neem dan contact op met Celia Terwey via celiaterwey@hotmail.com

En dan zat er nog een GEZOCHT mailtje in onze mailbox.  Dat kwam van de TC van Heva / VCV uit Varsseveld, uitkomend in de Eerste Divisie A. Volgend seizoen zijn er maar twee teams uit de Achterhoek present in deze divisie, Heva / VCV is er één van.

Zij hebben een gezellig, fanatiek en leuk team dat voor 2019 / 2020 op zoek is naar jou! Tenminste als jij die diagonaal of midden speelster bent die de uitdaging aan durft om op dit niveau in dit team uit te komen en hun selectie wil komen versterken.

Dus ben jij of ken jij iemand en zou je het leuk vinden om een keertje mee te trainen? Laat dan even een berichtje achter, of neem contact op met de TC van Heva VCV door een mailtje te sturen naar het e-mail adres  technischecommissie@hevavcv.nl

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.