Vizier op volleybal

 

Webton loopt welverdiende punten mis

VoV, 06-02-2017. 5:11 uur. Zaterdag 2 december verloor Webton Hengelo van de nummer zes van de Topdivisie, Volley Tilburg. Nadat donderdag de lampen uit het plafond geslagen waren, waren de mannen van Webton Hengelo klaar om de lange reis naar Tilburg af te leggen. Dit moesten ze helaas doen zonder passer – loper Frank van den Noort.

De eerste twee  sets was Volley Tilburg erg scherp. Martijn van Eerd was een veel scorende speler aan de kant van Tilburg. Ondanks dat Webton Hengelo aardig dichtbij bleef, wisten ze het steeds niet af te maken (25-20, 25-22).

Set 3 had het omkeer punt moeten zijn in de wedstrijd, Webton Hengelo herpakte zich goed en kon met veel service druk en met de lage foutenlast, de 3e set naar zich toe trekken (15-25). Set 4 begon net zo sterk als de voorgaande set. Het eerste team van Webton wist al snel uit te lopen, maar Volley Tilburg vocht sterk terug en wist een paar lange spannende rally’s te winnen. Zo liep het einde van de set toch nog uit op een ware thriller. De mannen van Webton Hengelo maakten (samen met beide scheidsrechter) de nodige fouten wat hen de das om deed. Zo eindigde de laatste set in 29-27 in het voordeel van Volley Tilburg.

gh @ VoV, verslag door Thijs Nijeboer, Foto Jan van den Noort.