Vizier op volleybal

 

Webton op bezoek bij de zeerovers

VoV, 13-01-2018. 4:56 uur. In de eerste speelronde van 2018 staat voor Webton een bezoek op het programma bij de zeerovers van Compaen. De ploeg bivakkeert op de laatste plaats in de Topdivisie en Webton staat daar slechts enkele plaatsen boven. Dat is de balans die we alvast in het nieuwe jaar kunnen opmaken. Hoe het verder sportief draait bij beide ploegen zal zaterdag duidelijk worden als beide ploegen de degens met elkaar kruisen.

De eerste wedstrijd in Hengelo leverde volle winst op, waarbij Rinke Olthof als stand-in de rol van spelverdeler vervulde. Daarna kwam Hans Korpershoek terug van zijn huwelijksreis en is het de man die de lijnen uitzet bij de Hengelose hoofdmacht. Voor de Hengeloƫrs geldt dat het tevreden zal zijn met niets minder dan de volle winst en zij zullen er dan ook vol in knallen.

Helaas bereikte ons ook het nieuws dat Mark Koning waarschijnlijk ook de rest van het seizoen uitgeschakeld zal zijn, nadat er eerder stille hoop was dat hij in de tweede helft van het seizoen zou kunnen aansluiten. Nu zal hij er, samen met de andere lang geblesseerde Elmar Heupers, vanaf de zijlijn alles aan doen om de ploeg zo goed mogelijk te ondersteunen.

gh @ VoV, voorbeschouwing van Elmar Heupers, Webton. Foto Jan van den Noort.