Vizier op volleybal

 

Webton reist naar het hoge noorden

VoV, 08-02-2019. 13:59 uur.  Na een enerverende week, waar noodgedwongen een training uitgehaald moest worden door vele privé omstandigheden, reist Webton zaterdag naar de studenten van Donitas in het hoge noorden. Donitas, de studentenclub uit Groningen, liep evenals Webton afgelopen weekend tegen een nederlaag op. Webton tegen CAS CRM (1-3) en Donitas tegen Inter Rijswijk (3-1). Bij beide wedstrijden waren de verschillen tussen de twee teams niet groot.

Na de duidelijke nederlaag in de beker volgde een week later de 3-2 overwinning tegen de mannen uit het hoge noorden. Bij de formatie uit Hengelo is het nog niet duidelijk of de voltallige selectie inzetbaar en fit is. Daarnaast schijnt Donitas de ploeg weer tot een geheel gesmeed moeten krijgen. Webton zal zaterdag getergd aan de start moeten komen om eenzelfde nederlaag als in de beker te voorkomen. Maar ook Donitas zal de winst in de wedstrijd naar zich toe willen trekken.

Al met al beloofd het een leuke interessante wedstrijd te worden waar twee aan elkaar gewaagde teams zullen strijden om de punten. Een ding is zeker, de wedstrijd is pas afgelopen als het laatste fluitsignaal heeft geklonken. Tot zaterdag 17:00 uur in de Struikhal te Groningen!

Na afloop van de wedstrijd zal er, zoals gebruikelijk, vast wel weer een leuk feest zijn in de kantine van Donitas!

gh @ VoV, voorbeschouwing van Hans Korpershoek. Foto Jan van den Noort.