Wessel Keemink in Tsjechië één zege van finale af.

VoV, 29-03-2021. 6:00 uur. Bij de play – offs in de halve finale in Roemenië heeft Wessel Keemink met Karlovarsko via de tweede thuiszege een 2-1 voorsprong in wedstrijden genomen. Gisteren was er een 3-0 zege tegen Praag via de setstanden 25-22, 25-15 en 25-18.

Tot aan de 21-21 in de eerste set werd er een gelijk opgaand duel uitgevochten, daarna pakte de ploeg van Keemink twee puntjes (23-21) verschil en won. In de tweede set was er bij 9-3 al een gat geslagen, dat via 17-6 en 23-13 uitmondde in een hele dikke zege. En in de derde set pakte Karlovarsko in het middendeel van de set een 14-10 en 19-13 voorsprong, die ruim genoeg bleek om ook met afstand te finishen.

Wessel Keemink stond alle drie sets in de basis en scoorde 3 keer. Woensdag aanstaande volgt het vierde duel, bij winst is Ceske Budejovice de tegenstander om de titel. Bij verlies volgt er nog een beslissende thuiswedstrijd.