Vizier op volleybal

 

Westvast hoofdsponsor van Compaen

WestvastSonsor

VoV, 05-2-2017. 13:34 uur.  In vastgoedadviseur Westvast uit Hillegom heeft Compaen een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De naam van het bedrijf siert de komende drie jaar het shirt van het in de topdivisie uitkomende herenteam. 

De Oostzaanse volleybalvereniging kan door de sponsoring de selectie de faciliteiten blijven bieden die nodig zijn om op dit niveau uit te komen. Ook blijft er zo continuiteit in de trainingsmogelijkheden van de talentvolle jeugdspelers, zodat zij kunnen uitgroeien tot volwaardige leden van de beide selecties. 

Westvast bond zich al eerder aan Compaen door de sponsoring van het topdivisietoernooi, dat in september voor de derde keer in Sporthal Oostzaan plaatsheeft. 

Intermediair tussen Compaen en Westvast is Onno Draijer, die in het verleden voor het eerste herenteam speelde. ,,Ik heb negen jaar lang de ambitie en passie binnen de club mogen ervaren. Met veel plezier kijk ik terug op deze periode en ben blij dat ik middels sponsoring in een beperkte mate iets voor de vereniging terug kan doen.” 

Westvast adviseert corporaties, vastgoedbeleggers, zorginstellingen, gemeenten en marktpartijen bij vastgoedvraagstukken in de verschillende fases. Dat gebeurt met name in de Randstad. 

gh @ VoV, door Marcel Vermeulen Foto: Tjerk Laan. Onno Draijer (r) en penningmeester Paul van Tol.