Vizier op volleybal

 

Wilfried Groothuis vertrekt bij Regio Zwolle Volleybal

VoV, 13-02-2020. 10:43 uur. Aan het eind van dit seizoen eindigt de samenwerking tussen Eredivisionist Regio Zwolle Volleybal en hun hoofdtrainer Wilfried Groothuis, zo meldt RTV Oost. Groothuis was de afgelopen drie jaar de verantwoordelijk trainer/ coach in Zwolle, daarvoor was hij o.a. assistent bij Sliedrecht Sport en trainer bij Dros/ Alterno.

RTV Oost: “Na drie seizoenen als hoofdtrainer actief te zijn geweest bij Regio Zwolle Volleybal ben ik toe aan nieuwe uitdaging in een nieuwe context. Het Landstede Topsportcentrum is een prachtige locatie en topsportomgeving om in te werken. Ik wil iedereen bedanken voor de geboden kans hier drie jaren deel van uit te maken en vooral ook voor de prettige samenwerking”, laat Groothuis weten.

Regio Zwolle Volleybal plaatste zich afgelopen weekend voor de Kampioenspoule. Die was na de 3-0 nederlaag van zaterdag bij TTP heel ver weg, maar FAST reikte hen de helpende hand door in de laatste wedstrijd op zondag Set-Up met 3-0 te verslaan. De competitie in de kampioenspoule (10 wedstrijden per team) beginnen op 22 februari.

gh @ Vizier op Volleybal, foto Rudy van ’t Rood.