Vizier op volleybal

 

Winst in Amsterdam voor VoCASA Dames 1

VoV, 03-10-2022. 5:14 uur. VoCASA Dames 1 trekt het winnen door! De 2e winst van het nieuwe seizoen zit in de pocket! We hebben er een weekje voor moeten wachten, maar afgelopen zaterdag was het zover… We speelden onze tweede wedstrijd van het seizoen tegen US Dames1, dit keer wel in onze eigen shirtjes… Met 3-1 winst namen we drie punten mee naar huis!

We hebben 2 weken lang hard getraind op passing, serving en rally spel daarnaast hebben we een avondje heerlijk kunnen genieten en ontspannen in de spa van Sanadome; dit allemaal om ons klaar te stomen voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag!

De wedstrijd bestond uit pieken en dalen, maar we hebben als team zo ongelofelijk hard gestreden dat we de winst toch binnen hebben gehaald! We hadden goede servicedruk, stabiele passing en we hebben hard gevochten in de verdediging! Nog twee special thank you’s voor Anneloes en Femke: Anneloes heeft de eerste set binnengehaald met haar stabiele, harde en scorende service en Femke kwam echt super het veld in en speelde heel goed als stabiele factor in het veld!

De winst kwam via 26-28, 23-25, 25-20 en 17-25 tot stand.

Volgende week, 8 oktober, gaan we weer knallen. We spelen dan tegen Spaarnestad Dames 1 in de VoCASA-hal om 17.00 uur! Hopelijk zien we jullie op de tribune! #HUPPAARS💜

gh @ VoV, verslag door Yinthe Baksteen, foto  John van Geenen @johnspictures.nl