Vizier op volleybal

 

Winst na een turbulente week voor VoCASA D1

VoV, 21-11-2021.9:20 uur.  Na een turbulente week hebben alle mensen, die woensdag aanwezig waren in de hal, een PCR test af laten nemen. Kort voor de wedstrijd woensdag, testte onder andere één van onze speelsters namelijk positief.

Wij zijn blij dat we de wedstrijd toch niet hebben gespeeld, ondanks dat we graag hadden gewild, want er bleek achteraf nog één van onze speelsters positief te testen op corona. Met alle PCR negatief geteste speelsters gingen we op naar Tilburg.

We zijn de zaterdag deze keer gestart met een ochtendtraining, om weer wat balgevoel op te halen. Maandag was door de Corona situatie namelijk onze laatste training.

Eenmaal op het veld: paarse sokken (en sleeves) aan en gaan! Het ging deze wedstrijd niet vanzelf, maar we hebben mooie dingen laten zien, afgewisseld met dingen waar we weer mee aan de bak kunnen. Onze servicedruk was goed en steady. Lotte maakte een aantal welkome servicereeksen en ook Nikki maakte een mooie servicereeks. Daarnaast kwam Anne het veld in met een aantal goede services.

Vooral in de derde set waren Annemiek en Kristel ontzettend lekker aan het blokkeren. Het ene kill-block na het andere werd gemaakt. Ook Eva kwam met een aantal knallende blokkeringen het veld in.

We gaan er na deze fijne en welkome winst, op paarse sokken, natuurlijk komende week weer voor de volle 200% voor! (Setstanden: set 1: 21-25, set 2: 21-25, set 3: 20-25). Wederom dank aan de speelsters van dames 2 die er weer bij waren!

Volgende week spelen we om 17:00 thuis tegen Bende Services Thor Dames 1! We hebben waarschijnlijk weer een livestream tot onze beschikking, dus dat zullen we dan zeker met jullie delen! Moedigen jullie ons vanaf de bank thuis aan? #HUPPAARS💜

gh @ VoV, verslag van Lotte van Hal. Foto VoCASA Dames 1.