Winst voor vlaggenschepen VCN

logoVCNrszVoV, 07-11-2016. 6:03 uur. Laudame Financials/VCN Heren 1 speelde wéér een vijfsetter! Afgelopen zaterdag speelde VCN Heren 1 tegen VV Utrecht Heren 1. Na het verlies van vorige week was het weer tijd voor winstpartij. Het was een zwaar bevochten wedstrijd, maar toch wisten de mannen de vijfsetter weer te winnen!

De twee teams waren de gehele wedstrijd aan elkaar gewaagd. Dit was al meteen in de eerste set zichtbaar met de setstand 27-29. Er was wat moeite om de blokkering van VV Utrecht te ontwijken, maar toch wist Laudame Financials/VCN Heren 1 met veel power de tweede en derde set binnen te slepen met 25-21 en 25-21. In de vierde set was het VCN die begon met een voorsprong, maar aan het einde van de set was het blok van VV Utrecht weer te sterk voor VCN en verloren ze deze set met 22-25. Dus er mocht weer een vijfde set gespeeld worden. Deze vijfde set ging overtuigende naar Laudame Financials/VCN met 15-8!  Weer een mooie 3-2 overwinning voor Laudame Financials/VCN in eigen huis. Volgende week spelen de mannen in Groot-Ammers om 18.30 uur tegen VC WIK.

Gabberted.com/VCN Dames 1 wint met 3-1 van Stravoc!

Afgelopen zaterdag speelde de dames van VCN in eigen huis tegen Stravoc dames 1. Na het verlies van vorige week was Gabberted.com/VCN Dames 1 vastbesloten om deze week weer te gaan winnen!

De eerste set werd er al meteen veel servicedruk gegeven door VCN en was er al snel een grote voorsprong. De eerste set werd overtuigend gewonnen met 25-12. De gehele wedstrijd werd er aan de kant van VCN een goede pass afgeleverd bij de spelverdeelster waardoor alle aanvalsters aangespeeld konden worden. Er werd dan ook veel gescoord en de verdediging van Stravoc was zoek. ook de tweede set werd gewonnen met 25-19.

De derde set wist Stravoc veel van de grond te verdedigen en werd het aan de kant van Gabberted.com/VCN steeds moeilijker om te scoren. Deze set werd helaas verloren met 25-27. Gelukkig konden de Dames uit Capelle het de vierde set weer oppakken en werd de wedstrijd beslist met 25-17 en dus een 3-1 overwinning!

Volgende week speelt Gabberted.com/VCN om 12.00 uur in Sliedrecht tegen Sliedrecht Dames 2!

gh @ Vizier op Volleybal. Bron Maureen Weernekers, sponsorcommissie VCN.