Vizier op volleybal

 

Wordt Hengelo het Topdivisie Waterloo?

VoV, 22-11-2018. 6:15 uur. Een wat geheimzinnige kop boven dit bericht nietwaar? Maar voor wie afgelopen zondag de wedstrijd van Webton tegen koploper Inter/Rijswijk heeft gezien is dit wel duidelijk. Wat werden de bezoekers uit Rijswijk weggespeeld 3-0. De tweede set met maar liefst 25-12!

Zaterdag a.s. wacht er weer een tegenstander uit de top 3: Reflex uit Kampen komt naar de  Veldwijkhal.  Als dat net zo gaat als zondag…. Maar dat is het mooie van sport, je kunt het moeilijk voorspellen. De Lange Mannen van Webton hebben deze week een extra uitdagend trainingsprogramma voor de boeg en zullen ongetwijfeld gebrand zijn om opnieuw te stunten en zich zelf richting de eerste plaats in de Topdivisie te spelen.

We beginnen om 19.00 uur, maar zorg dat je op tijd bent, want het wordt druk. Logisch: als je goed speelt dan willen alle volleyballiefhebbers het zien. Als extraatje naast het gebruikelijke amusement bij Webton is er na de wedstrijd een Après Ski feest in de kantine. Het kan niet op…..  Dus https://youtu.be/ASiYoOwOMS4

gh @ VoV, voorbeschouwing van Jaap Heerze, Webton. Affiche idem.