VoCASA vertrekt met zege uit Budel

VoV, 16-10-2017. 12:28 uur.  Deze wedstrijd moest VoCASA helaas beginnen zonder Jana en Lotte Braakhuis. Zij zochten Lynn op in Amerika. Maar gelukkig hebben we een volwaardig team en kan iedereen spelen. En dat hebben we gedaan. Het tot nu toe ongeslagen Ledub leed hun eerste nederlaag.

En dat kwam mede door Theo (de ANWB monteur).  De auto van Wieneke begaf het in Nijmegen al. Gelukkig was Theo er en was ook onze assistent coach aanwezig. Ook kwam dit door de scheidsrechters die altijd aanwezig zijn. We willen jullie in de week van de scheidsrechter nog even extra bedanken voor jullie werk.

Dan de wedstrijd. We begonnen goed met veel servicedruk. We stonden voor met 7-14. Vooral Julia Kuijper scoorde veel aces.  Het werd 17-25. De eerste set was binnen!

In de tweede set waren de rollen omgedraaid. Bij ons kwam de pass niet goed aan het net. We stonden zelfs met 10-1 achter. Gelukkig laten wij niet op onze kop zitten. We kwamen weer wat in het spel voor de volgende set. Helaas werd het 25-18.

De derde set was heel spannend tot het einde. We konden het helaas net niet afmaken aan het eind van de set (25-22).  In de vierde set liet Iris Sietsma even zien hoe hard je een bal terug kunt slaan binnen de twee meter. Het bleef gelijk tot de tien punten. Daarna namen wij een geruime voorsprong en dwongen wij de vijfde set af. (16-25)

Toen de vijfde set. Vol adrenaline en focus… het werd 14-16 voor ons!! Drie – twee gewonnen van de nummer twee. Hoe fijn is dat?

Volgende week zijn wij weer een weekje vrij. Wij gaan hard trainen om op zaterdag 28 oktober weer compleet tegen VollinGo te spelen. We spelen dan thuis om 17:00 uur. We hopen jullie dan weer te zien!

gh @ VoV, verslag van Laura Klaver, VoCASA dames 1. Foto Rudy van ’t Rood.