1D: Pijnlijk verlies Dynamo T, VCN D3 bijna kampioen!

VoV, 11-02-2024. 10:42 uur. Voor de dames van Dynamo Tubbergen gaat carnaval en volleyballen blijkbaar niet goed samen. In Assen werd tegen Sudosa-Desto D3 een 4-0 nederlaag geleden (20, 22, 14, 15). Ook koploper VC Zwolle D2 incasseerde verlies. Thuis in Zwolle met 1-3 tegen VC Sneek D2. Een dikke 25-13 winst in de derde set bleek een incident te zijn.

Orion verloor thuis met 1-3 van PDK, de 25-22 in de derde set bleek hier een uitzondering op de met 15-25 en twee 11-25 set verliezen. Dash gaf een 2-1 voorsprong tegen Donitas D2 via 21-25 uit handen, maar pakte daarna wel de vijfde set met 15-11. Veracles D2 en Emmen maakten er een spannende vijfsetter van met setstanden 25-23, 24-26, 23-25, 25-17 en 15-13,

• 12> Orion 15-12

In de B-divisie kan VCN D3 de champagne voor het kampioenschap wel alvast bestellen. Hun 3-2 zege op VC Roosendaal, na een 0-2 achterstand, geeft hen met nog vijf wedstrijden te gaan 20 punten voorsprong op de collega’s van de tweede selectie. VCN Dames2 won met 3-1 van VIVES.

Next Volley verdrong VIVES van de derde plaats via een 3-1 zege op Halley, Volley Meerkerk liet handjes en voetjes spreken en versloeg Peelpush D2 met 3-1 en Inter Rijswijk behaalde in de Domstad een 1-3 zege op VV Utrecht Dames2.