Vizier op volleybal

 

5e Editie Toptoernooi SUDOSA-DESTO Assen

VoV, 29-08-2019. 5:20 uur. Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt voor de vijfde keer het NIJHUIS TECHNOLOGY/ Sudosa–Desto Top Volleybal Toernooi plaats in de Olympushal te Assen.   Na toernooioverwinningen van Regio Zwolle Volleybal, PDK Huizen, Skurios Borken en VC Oudegem heeft de organisatie ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld vastgelegd.

Er zullen maar liefst drie eredivisie ploegen deelnemen: Springendal Set-Up`65, Dros Alterno en Regio Zwolle Volleybal. Zij brengen het toernooi naar een hoog niveau. Uit Duitsland zullen Skurios Borken en VFL Oythe (beide 2e Bundesliga) het toernooi een internationaal tintje geven.  Vanuit de Topdivisie maken Donitas, vv Utrecht, Orion en Sudosa – Desto het deelnemersveld compleet.

Het sterke deelnemersveld en het feit dat voorbereidingstoernooien altijd zorgen voor verrassingen, maken het een toernooi dat je niet wilt missen!

Toernooi informatie:

  • Er wordt gespeeld volgens de normale Nevobo regels en we maken gebruik van officiële Nevobo scheidsrechters. Er worden 3 sets per wedstrijd gespeeld.
  • Zaterdag wordt er de poulefase gespeeld in 3 poules van 3 ploegen.
  •  Na de poulefase spelen we op zondag de finalefase. Er zullen 3 nieuwe poules worden ingedeeld. De nummers 1 uit de poulefase in poule A (plek 1 t/m 3), de nummers 2 uit de poulefase in poule B (plek 4 t/m 6) en de nummers 3 uit de poulefase in poule C (plek 7 t/m 9). Poule A speelt de wedstrijden op center Court. Elke ochtend krijgen alle ploegen de mogelijkheid om te trainen.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe selectie van Sudosa–Desto of wil je gewoon strijd en passie zien?  Schrijf dan dit weekend op in je agenda, want dit wil je echt niet missen! Voor meer informatie, wedstrijdschema’s en teaminformatie bezoek onze website:http://toptoernooi.sudosa-desto.nl/ 

gh @ VoV, bron persbericht Sudosa – Desto. Poster idem.