Vizier op volleybal

 

Rivo maakt met vreugde bekend………..

Henriëtte ter Steege

Rivo maakt met vreugde bekend dat de club ‘rond ‘ is met de nieuwe trainster voor haar dames 1 team.  Niet iedereen zal zich meteen aan haar herinneren, want ze is al een paar jaar verdwenen uit de “volleybal picture”  in het oosten van het land.  De laatste tien jaar speelde ze in België, Spanje en op dit moment komt ze nog uit in de Franse competitie.  De geboren Enterse begon haar carrière bij Holyoke  en kwam later via Jong Oranje over naar het Pollux van Jan Berendsen.  Dat was in 1995 – 1996. Ze speelde in die periode met onder andere  Diane Rademaker, Ellen Koopman,  Patty Schenker .  Volleybalkenners die de historie kennen weten dat ik het hier heb over HENRIëTTE TER STEEGE.

Zij heeft in voorgaande jaren steeds contact met Rijssen / Enter gehouden. Ze heeft in het verleden wel eens een paar trainingen meegedaan bij het toenmalige Rivo dames 1.  Dit jaar besloot ze om te stoppen met actief volleybal. Ze zal dit seizoen nog in Frankrijk afmaken en daarna zo snel mogelijk bij Rivo aan de slag gaan.

Omdat ze meer spelers-  dan trainerservaring heeft, wordt ze voorlopig nog één  training per week bijgestaan door Henk Goor en tijdens de wedstrijden zal ze geassisteerd worden door Caroline van der Steen, voormalig spelverdeelster van Rivo dames 1.

Gerrit ter Harmsel, PR man bij Rivo: “Bestuur en TC van Rivo denken hiermee een goede weg in te gaan.  Iedereen is enthousiast over deze positieve ontwikkeling.  De speelsters zijn inmiddels ingelicht en ook daar is het bericht goed ontvangen. We kunnen weer gaan bouwen voor de toekomst  en we hopen dat de groep  speelsters compleet zal blijven, of voldoende aangevuld zal worden. En dat Rivo met deze oplossing de eerste jaren weer verder kan.