Set Up boekt zege op Rivo

VoV, 12-03-2018. 11:12 uur.  Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Rivo Rijssen op het programma. Beide teams zijn in goede vorm. Rivo doet zelfs nog mee voor het kampioenschap en de vorige wedstrijd in Rijssen was de eerste overwinning van het seizoen voor Set Up.

De eerste set begon Set Up goed. Al snel resulteerde dit in een kleine voorsprong. Een rommelige set, waarin de scheidsrechter meestal het punt aan het verkeerde team gaf. Beide teams werden vaak benadeeld en dit resulteerde in een leuke sfeer wat een spannend einde van de set kende 27-29.

Voor de start van de tweede set was het besef bij Set Up dat er meer mogelijk was. Set Up begon weer sterk aan de set en pakte opnieuw een kleine voorsprong. Aan het einde van de set kwam Rivo weer dichterbij, maar Set Up trok nu wel aan het langste eind 27-25.

De derde set kwam Set Up steeds beter in de wedstrijd. De pass kwam goed aan het net en de aanvallers maakten veel ballen goed af 25-21.  De vierde set gaf Rivo weer wat extra gas. Na een 2-5 achterstand nam coach Gaillard een time-out en pakte Set Up de draad weer op. Bij een stand van 12-8 lag de wedstrijd even stil. Rivo had een verkeerde speler in het veld staan. Hierdoor kwam de stand door de opstellingsfout op 13-7 en daarna speelde Set Up de wedstrijd knap uit 25-18.

Door deze 3-1 overwinning en hiermee de derde overwinning op rij is Set Up gestegen naar de 8e plaats in de Tweede Divisie A. Volgende week speelt Set Up in Groningen tegen Donitas HS 2 die onderaan staan.

gh @ VoV, verslag en foto via website beheer Set – Up IJsselmuiden.