Vizier op volleybal

 

Trainer Marko Klok vertrekt bij VDK Gent

VoV, 12-03-2018. 11:21 uur. “Na een moeilijk seizoen heeft VDK Gent Heren besloten om de samenwerking met trainer coach Marko Klok stop te zetten.  Ondertussen zijn de onderhandelingen voor de nieuwe trainer afgerond en is besloten om het volgende seizoen van start te gaan met Jan Van Huffel.  Jan Van Huffel was de vorige 18 jaar trainer bij Marke Webis.

Hoofdsponsor VDK bank heeft eind januari laten weten vanaf volgend seizoen niet verder als sponsor te fungeren voor VDK Gent Heren.  Vanuit het bestuur zijn reeds verscheidene sponsors gecontacteerd om de continuïteit van de Gentse volleybalclub te garanderen.  VDK Gent Heren zal volgend seizoen dan ook aantreden in de EuroMillions Volley League.  Het is echter nog niet gekend onder welke naam dit zal gebeuren.  Geïnteresseerde partners kunnen zich zeker nog altijd aanmelden bij de voorzitter.

Verder wordt er druk onderhandeld met de huidige spelers en potentiële nieuwe spelers om de ploeg voor volgend seizoen uit te bouwen.  De ploeg voor volgend seizoen zal trouwens volledig Belgisch zijn.  Kapitein Tim Degruyter heeft alvast toegezegd om bij de club te blijven.

Hierbij wil VDK Gent Heren de supporters en partners een positief signaal geven om volgend seizoen een mooie bladzijde te schrijven in de geschiedenis van de club.”

gh @ VoV, bron persbericht VDK Gent.