Koude douche voor Armixtos Dames 1

VoV, 18-11-2018. 16:35 uur.  Gister mochten we afreizen naar het mooie Bergambacht. Met de pont, auto en via de molen wisten we uiteindelijk allemaal de bestemming te bereiken. Missie 1 geslaagd dus! Vervolgens traden wij naar de kleedkamer voor de voorbespreking, waar het -10 was. We deden wat vreugdedansjes en waren klaar voor de wedstrijd. Simone heeft Thor 3 jaar geleden immers al gepakt tijdens een interland.

Dan de derde missie van de dag; de wedstrijd zelf. Thor begon overweldigend en we stonden in no time onder druk. We hadden een hoge eigen foutenlast en met een goede service en aanval wist Thor het ons lastig te maken. Marscha kwam er tegen het eind van de set in om Lotte af te lossen, maar we wisten helaas het tij niet meer te keren (25-18). Dit lukte wel in de tweede set, de rollen waren omgedraaid en wij legden de druk bij Thor. We scoorden makkelijk aan de buitenkant en gingen beter serveren (23-25)

In de derde set waren de rollen weer omgedraaid en deze set was dus voor Thor, wij kwamen niet tot scoren en dan is het lastig om een set te winnen. Verder scoorde nr 11 van Thor (wat ons betreft de MVP) er lustig op los en hadden wij hier blokkerend geen antwoord (25-15). De vierde set deden we wat kleine aanpassingen en konden we dus binnenslepen (19-25).

De vierde missie van de dag; DE VIJFDE SET. Voor beide partijen de eerste vijfsetter van het seizoen (in de reguliere competitie). We begonnen voortvarend met een 4-1 voorsprong. Thor klampte snel aan en bij 8-6 wisselden we van kant en via 15-13 pakte zij de vijfde set. Ons eerste verlies dus en Thor kan nog even genieten van de ongeslagen status. Gelukkig volgende er voor ons nog de belangrijkste missie van de dag; teamavond!

Deze missie hebben wij dan ook glansrijk uitgespeeld en gewonnen! Vreugdedansjes en drankjes, het licht uit doen in de bar, het is allemaal gelukt. Thor won de wedstrijd met 3-2, maar voor ons waren de meeste missies van de dag toch geslaagd. Volgende week wacht Leython om 15:00 uur in de Pijp, dit gaan we sowieso afsluiten met een warme douche! Tot dan!