Vizier op volleybal

 

Mooi bedrag voor Tobias Sybesma Foundation

VoV, 30-4-2019. 5:25 uur. Hij wilde graag top-volleyballer worden en over de hele wereld reizen. Maar hij werd op 11 jarige leeftijd getroffen door hersenstamkanker en overleed in juli 2018: Tobias Sybesma uit Zwolle.

Op zaterdag 20 april j.l werd er in de Veldwijkhal een volleybalevent gehouden, waarbij Tobias zijn oud-teamgenoten Voorsterslag / VC Zwolle  C1 Zwolle een wedstrijd speelden tegen de Jongens C1 van Twente ’05 uit Enschede. Daarna namen de “lange mannen” van Topdivisionist Webton het in een bijzondere wedstrijd op tegen eredivisionist Coniche/Zwolle.  Een bijzondere wedstrijd met deelname niet alleen van de vaste spelers uit deze teams, maar ook met medewerking van diverse gastspelers.

Onder meer oud-international Kars van Tarel, maar ook Oranje-international Thijs ter Horst gaven acte de préseance. Er was een verloting, er werd gecollecteerd en er werden via een veiling shirts van internationals aangeboden. Iedereen werkte “gratis” mee van ballenmeisjes, geluidsman tot scheidsrechters.

Hoofdsponsor Webton Internetcetera vulde het ingezamelde bedrag aan tot € 1.000 ! Een mooi bedrag voor het goede doel. Meer informatie over de foundation vindt u hier https://tobiassybesma.nl/foundation/

gh @ VoV, bron persbericht Webton Hengelo.