Vizier op volleybal

 

Zaanstad zoekt spelers voor o.a. H1 en H2

VoV, 30-04-2019. 18:40 uur.  Nu de competitie is afgelopen is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen al weer volop aan de gang. In de maand mei zal er nog regelmatig getraind worden bij Zaanstad. Met name voor heren-1 (eredivisie – spelverdeling, midden, passer -loper) en voor heren-2 (eerste divisie – diverse posities) zijn we op zoek naar uitbreiding van de selecties. Dat kunnen dus spelers zijn op eredivisieniveau maar ook spelers met talent en ambitie die eerst zullen gaan spelen in heren – 2, maar wel al regelmatig kunnen meetrainen op eredivisie – niveau.

Ook in alle andere teams zijn er nog mogelijkheden. De dameslijn met –  Merkala Zaanstad-dames – 1 als vlaggenschip – heeft teams in de eerste divisie, tweede divisie en promotieklasse. Heren 3 en 4 spelen beide in de promotieklasse en verder hebben we nog ruimte in diverse breedtesportteams.

Heb je belangstelling en wil je meetrainen? Neem dan contact op met Sandor Rieuwers voor h1 / h2 ( sandor@rieuwers.nl ) of Jeroen Nol ( tc@vvzaanstad.nl ) voor alle andere teams.

gh @ VoV, bron persbericht vv Zaanstad. Foto vv Zaanstad.