Hands-Up begint zeer zwak aan 2020

VoV, 13-01-2020. 10:46 uur. Zonder kersverse papa Roel van Dreumel reisde Hands-Up af naar Dordrecht voor de eerste wedstrijd van 2020. De heenwedstrijd ging met 2-3 verloren, dus Hands-Up had iets recht te zetten. Maar helaas liep het anders.

Hands-Up startte niet fel en gefocust aan de wedstrijd. Meteen zwakke passlinie, konden de aanvallers niet voldoende bereikt worden en het lukte Hands-Up niet om zich in de set te spelen. De eindstand van 25-19 doet vermoeden dat Hands-Up enigszins mee kon komen in de set, maar niet was minder waar.

Ook de tweede set ontbrak de energie aan de kant van de Berlicummers en liepen zij de hele set achter de feiten aan. De set eindigde in 25-22, waarbij Hands-Up nooit het idee heeft gehad dat zij de bovenliggende partij waren.

De derde set is in het volleybal altijd een lastige set. Met deze gedachte hoopte Hands-Up het tij te kunnen keren en het spel verbeterde met kleine sprongetjes. Hands-Up kwam op voorsprong, maar zag deze voorsprong ook weer als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook servicewissels en omzettingen zodat er altijd drie aanvallers aan het net stonden, konden niet voorkomen dat ook deze set met 25-22 verloren ging.

“Dan maar één punt”, was de gedachte die leefde bij de mannen. Maar ook deze gedachte werd geen waarheid doordat op beslissende momenten niet thuis gegeven werd. 25-17 en zonder punten terug naar huis.

Een pijnlijke nederlaag, die in de komende wedstrijden weggepoetst moet worden. Beginnend volgende week om 18.00 uur thuis tegen Hajraa. Ook tegen Hajraa heeft Hands-Up iets goed te maken…. We zien u graag volgende week in sporthal De Run!

gh @ VoV, verslag van / via Gerben Elissen, Hands Up heren 1. Foto Jan van den Noort.