Vizier op volleybal

 

Aan Eurosped en Coolen Alterno de eer

VoV, 09-02-2018. 6:20 uur. Net als de andere teams is Eurosped alweer toe aan de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. De eer van de allerlaatste wedstrijd komt toe aan Eurosped en Coolen Alterno, die zondagmiddag om 15:30 uur in Het Punt in Vroomshoop tegen elkaar spelen. Met Romy Hietbrink heeft Alterno een speelster met Eurosped verleden in de gelederen en met Marc van Baaden een assistent trainer coach langs de lijn / op de bank, die dezelfde functie al bij Eurosped vervulde. Een andere Twentse bij Alterno is Eline Timmerman uit Rijssen.

De heenwedstrijd, dat was de allereerste wedstrijd van het seizoen, werd in Apeldoorn door Alterno met 3-1 gewonnen, de setstanden geven in elke set een duidelijk overwicht van de winnende partij aan. Eurosped pakte de eerste set met 12-25 en verloor de volgende drie met 15-25, 17-25 en 19-25.  Dat is geweest, actueel is het zo dat Eurosped derde staat (33 punten) en Alterno vijfde (27 punten). In principe gaat het voor Alterno alleen maar om de eer, een positieverbetering / -verslechtering zit er niet meer in, de statbonus voor de Kampioenspoule is één punt voor hen, dat worden er ook niet meer of minder.

Voor de thuisploeg gaat het nog wel ergens om. De derde plaats en de startbonus van drie punten is de inzet van dit duel. Bij een 3-0 of 3-1 overwinning heeft Team Eurosped deze positie en de bonus veilig gesteld. Als alles meezit en in Sneek gebeuren hele rare dingen, dan kan een tweede plek er nog inzitten, maar dat zullen waarschijnlijk Vroomshoopse wensdromen blijken te zijn. Uiteraard kan Eurosped de steun van de fans weer goed gebruiken.

Dus zondag 11 februari 2018, aanvang: 15:30 uur, locatie: Het Punt te Vroomshoop Team Eurosped vs Coolen Alterno. Entreeprijzen bedragen voor volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: € 4,00. Kinderen tot 14 jaar: € 1,00. En uiteraard geldt de speciale clubactie ook nog steeds. Kom je met je club (minimaal 10 personen) dan betaal je € 3,00 / p.p. Meld je hiervoor aan bij wimolsman@teameurosped.nl

En even over de wedstrijd van zondag heenkijkend naar de week erop, dan besef je al snel dat er van die wedstrijden zijn die je als liefhebber van de volleybalsport en fan van Eurosped niet wilt missen. Omdat je favoriete team daarin een hoofdrol speelt. Daar moet je dan gewoon bij zijn.

De bekerfinale van zondag 18 februari aanstaande is zo’n wedstrijd. En jij als Eurosped fan kan er bij zijn, samen met andere supporters van Team Eurosped. Ga mee met de Team Eurosped Fanexpress naar Hoogeveen en moedig daar je favorieten aan. Bestel jouw tickets voor de bus via de Eurosped website.

gh @ Vizier op Volleybal. Affiches Eurosped.