Vizier op volleybal

 

Sponsornieuws van Sliedrecht Sport

VoV, 09-02-2018. 6:26 uur. Sliedrecht Sport verwelkomt Putters Advocaten bij de Business Club.  Advocatenkantoor Putters uit Gorinchem is toegetreden tot de Business Club van Sliedrecht Sport. Managing partner Elize Putters en advocaat Ariane Romijn bevestigden daartoe onlangs hun logobordje in sporthal De Basis, onder toeziend oog van voorzitter Cees Boer van Sliedrecht Sport.

“Mooi dat Putters Advocaten de stap heeft genomen om Business Club – lid te worden”, licht Cees Boer toe. “Ze profileren zich als een bijzonder sportief en op de overwinning gebrand kantoor. Daar kunnen we elkaar natuurlijk prima vinden.”

Fotobijschrift:  Vlnr: Cees Boer, Elize Putters en Ariane Romijn

Van Bragt Vervoer is ook lid van Business Club geworden

Van Bragt Vervoer uit Sliedrecht is ook toegetreden tot de Business Club van Sliedrecht Sport. Directeur – eigenaren Tommie en Berrie de Jong en Cees Boer van Sliedrecht Sport bekrachtigden dit onlangs met een handdruk in sporthal De Basis.

Naast regulier personenvervoer in binnen- en buitenland onderscheidt Van Bragt Vervoer zich, met een vloot van Mercedes – Benz wagens en busjes, door exclusievere dienstverlening als business & travel vervoer, VIP – service en een privé chauffeursdienst. Daarnaast heeft Van Bragt ook een aparte visum- en koersdienst.

Cees Boer: “We hopen dat ze het niveau van de Business Club zo ervaren als dat ze hun eigen diensten aanprijzen: ‘klasse geregeld’”.

gh@VoV, persbericht Sliedrecht Sport.