Vizier op volleybal

 

AETOS Arnhem zoekt versterking

VoV, 16-03-2023. 6:30 uur. Aetos is met bijna 800 leden de grootste volleybalclub van Arnhem en omgeving. Onze volleybalclub is in 2018 ontstaan uit een fusie van de volleybalverenigingen Agilitas, Arvevo en Volvera. Bij Aetos heb je de keuze uit de volleybalsoorten jeugd- dames- en herenvolleybal in de Nevobo-competitie en bieden we daarnaast recreatief, midweekcompetitie, no jump, beach- en zitvolleybal aan.

Binnen de senioren en jeugdlijn worden zowel breedtesport als prestatiesport aangeboden. Zo is altijd wel een team beschikbaar waar je qua niveau bij past en is het mogelijk om een hoger niveau te gaan spelen naarmate je jezelf ontwikkelt. Aetos heeft de ambitie om te groeien in de prestatielijn en zich te ontwikkelen in de dameslijn tot landelijk niveau en te handhaven op landelijk niveau in de herenlijn.  Hierbij kan Aetos versterking gebruiken.

Nu het einde van het seizoen 2022/2023 nadert zijn we als vereniging hard bezig aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en kunnen we versterking gebruiken in de volgende lijnen:

  • Prestatielijn: Dames, Heren, Meisjes & Jongens (alle niveaus)
  • Specifiek in de herenlijn: spelverdeler en passer loper (2e divisie & promotieklasse) en diverse posities in dameslijn (t/m promotieklasse)
  • Breedtesportlijn: Dames, Heren, Meisjes, Jongens, CMV, zitvolleybal en No-Jump

Wij vragen:

  • Je beschikbaarheid vanaf september, eerder mag natuurlijk ook. Minimaal 10 maanden, mogelijk langer.
  • Enthousiasme en een positieve instelling. Je bent leergierig en je hebt de wil om te winnen (zeker in de prestatielijn).

Wij bieden:

  • Een prettige sportomgeving bij de grootste volleybalclub van Arnhem en omgeving.
  • Mogelijkheden tot het deelnemen aan commissies en overige vrijwilligerstaken.
  • 3 gratis proeftrainingen
  • Trainen en wedstrijden spelen mogelijk op diverse locaties binnen Arnhem en binnenkort ook in onze eigen hal die nu in aanbouw is.

Misschien ben je recent verhuisd naar Arnhem, heb je zin om je volleybalcarrière nieuw leven in te blazen of ben je op zoek naar een nieuwe volleybaluitdaging, kom dan vooral.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jan van Uitert (seniorencoördinator) op 06-53 36 55 57 of mail naar tc@aetos.nl

gh @ VoV. Bericht van Aetos via Jan van Uitert.