Vizier op volleybal

 

Afscheidswedstrijd Reflex-icoon Erik Huisken zaterdag 3 juni

VoV, 01-06-2023. 6:06 uur. Op zaterdag 3 juni om 17:00 uur zal in de Reflexhal in Kampen afscheid worden genomen van Erik Huisken. Erik Huisken geldt als icoon van het topvolleybal in Kampen, met maar liefst 16 seizoenen inzet voor het eerste herenteam.

Er wordt afscheid genomen met oud-spelers die in deze 16 jaar met hem samen hebben gespeeld. Hiermee komen nog één keer veel bekende volleyballers uit Kampen en omstreken op bezoek in de gezellige Reflexhal. Erik geldt al jaren als motor van het team, zowel als speler, manager, aanvoerder, TC en afgelopen seizoen als trainer/speler van het eerste herenteam, dat met een jeugdteam eindigde op een verdienstelijke tiende plaats in de Topdivisie A.

Hij staat bekend als volleybaldier pur sang en heeft dankzij zijn inzet, volhardendheid en inzicht jarenlang op topniveau gespeeld. Ook in de Reflexhal geldt hij als icoon van het volleybal in Kampen.

Op zaterdag 3 juni zal een wedstrijd gespeeld worden tussen oud-spelers van Reflex heren 1 die samen hebben gespeeld met Erik. Zij gaven in grote getalen gehoor aan de oproep om nog één keer samen met hem in het veld te komen staan en hem daarmee de eer te geven die hij verdient.

Interessant detail is dat Reflex Kampen volgend seizoen niet meer aanwezig zal zijn in het topvolleybal. Deze wedstrijd kan daarmee ook gezien worden als afscheid van een tijdperk van 20 jaar topvolleybal in Kampen.

Iedereen is van harte welkom in de Reflexhal, de wedstrijd start om 17:00 uur.

gh @ VoV, bron persbericht en foto Reflex Kampen via Sandor van Straten. Foto Tennekes