Vizier op volleybal

 

Ali Moghadassian naar VC Spaarnestad

VoV, 10-05-2023. 21:16 uur.  VC Spaarnestad is zeer verheugd Ali Moghadassian te kunnen presenteren als de nieuwe trainer van Dames 1. Het team wist zich met de interimhulp van Vera Koenen te handhaven in de Topdivisie. Vera Koenen maakt de overstap VVU en terwijl Ali naar de omgekeerde weg bewandeld naar VC Spaarnestad.

Na vorig jaar Casper Groenhuizen aan te kunnen stellen als Super Club functionaris is het VC Spaarnestad nu gelukt een impuls te geven aan de dameslijn.

Ali Moghaddasian is op dit moment nog verwikkeld in de strijd om het landskampioenschap, waarin komende zondag de beslissing zal vallen. Ali, die in 2014 landskampioen werd met Alterno en mede daardoor werd gekozen als ‘coach van het jaar’ heeft ook nu weer laten zien dat hij met de prestaties bij VVU gezien kan worden als één van de beste trainer/ coaches van Nederland.

VC Spaarnestad geeft met deze aanstelling blijk van de ambitie zich verder te willen ontwikkelen als bolwerk in de regio. Ali zal tevens een belangrijke rol gaan spelen in het verder ontwikkelen van de meisjes talenten.

gh @ VoV, persbericht en foto VC Spaarnestad via Jaap Vos.