Vizier op volleybal

 

Alterno dames 1 krijgt vorm

foto Volleypictures.nl. Marloes Hesselink

Het management van Alterno dames 1 is druk doende de selectie voor het komend seizoen rond te krijgen. Eerder al kon de komst van Lisette Stindt en Lotte den Exter, beide afkomstig van SV Dynamo, worden aangekondigd. Vandaag kan daar de naam van Marloes Hesselink ¬†aan worden toegevoegd. De 16-jarige passer / loper, afkomstig van Set-up ’65 uit Ootmarsum maakt momenteel deel uit van de selectie van Jong Oranje terwijl ze het ook niet onverdienstelijk doet op het zand.

Met de komst van Hesselink staat de teller voor het komend seizoen op negen speelsters. Naast de drie nieuwkomers zullen namelijk ook Kathy Bonsen, Quirine Oosterveld. Anouk Molendijk, Heleen Hesselink, Carlijn Jans en Moniek Jansen weer deel uitmaken van de selectie van Ali Moghaddasian en assistente Suus Zijl.

Voor de overige drie posities (midden, spelverdeling en libero) worden momenteel nog afrondende gesprekken gevoerd en het management verwacht daarover begin augustus meer nieuws te kunnen melden. Het management van dames 1 kent komend seizoen ook een nieuw gezicht. De 55-jarige Hans Stindt, vorig seizoen nog teammanager van SV Dynamo dames 1, zal de plaats invullen die vorig seizoen, na het vertrek van Jaap van Brummen, was opengevallen