Vizier op volleybal

 

Arie van Wolferen terug bij Sliedrecht Sport

VoV, 26-03-2024. 12:29 uur. Komend seizoen keert een ‘oude bekende’ terug bij Sliedrecht Sport. Arie van Wolferen wordt trainer-coach van Dames 3. Van 2009 tot en met 2017 was Van Wolferen eerder aan Sliedrecht Sport verbonden als trainer en coach van Dames 2, Heren 1, de talententrainingen en de Volleybalschool.

“Het is leuk en het voelt goed om weer terug te zijn bij deze geweldige vereniging”, licht Van Wolferen toe. “Met veel plezier en passie zal ik deelnemen aan het proces van binden en verbinden. Binden door goed te communiceren en verbinden door nieuwsgierig te zijn en aandacht te geven.

Succes is er niet zomaar; je mag er wel wat voor doen of laten. Als trainer/coach bewandel je dit pad samen met individuen en/of een team. Dat is een mooie uitdaging, zowel voor de persoon in kwestie, het team en de trainer. Ik heb daar veel zin in!”

Dames 3 speelt nu in de Tweede Divisie, maar is nog volop in de race voor promotie naar de Eerste Divisie komend seizoen.

Ook Dames 2 en 5: Naast hoofdcoach voor Dames 3, wordt Van Wolferen ook assistent van Daniel van Helden bij Dames 2 en gaat hij, samen met Dave van Rekom, training geven aan Dames 5. Bij dit team blijft komend seizoen Michiel Tuijtel hoofdcoach.

Na zijn periode bij Sliedrecht Sport was Van Wolferen onder andere trainer en coach bij Fusion, Inter Rijswijk, Kalinko en VC Wik.

gh @ VoV. Persbericht en foto via Sliedrecht Sport.