Sudosa-Desto D2 verliest van Apollo 8 D2

VoV, 27-03-2024. 5:25 uur. Afgelopen zaterdag, 23 maart, speelden wij de wedstrijd tegen Apollo Dames 2. Na de winst van afgelopen zaterdag hebben wij een goede trainingsweek gehad en waren wij klaar voor de wedstrijd. We konden op tijd beginnen en om 13:30 uur klonk het eerste fluitsignaal.

De eerste set begonnen wij scherp en stonden we snel op een 4-0 voorsprong. In het veld stonden Ellen, Eline, Aimée, Femke, Suzanne, Fleur en Susan. Ondanks de voorsprong in het begin van de set kwam Apollo door een goede servicedruk terug.  Cj en Romijn kwamen met een dubbele wissel het veld in. Helaas konden wij deze set niet meer naar ons toe trekken en ging deze set met 17-25 naar Apollo.

De tweede set ging gelijk op. Het stond 24-24 aan het einde van de set. Mede door een goede aanvals- en servicedruk konden wij deze set naar ons toe trekken. Door een goed geslagen bal van Eline op de blokkering wisten wij de set met 27-25 te winnen.

De stand in sets was 1-1 en aan het begin van de derde set ging de stand gelijk op.  Door goed lopende aanvallen op midden wisten wij punten te scoren. Ondanks de goede start wisten we dit niveau niet vast te houden en ging de set met 18-25 naar Apollo.

De vierde set begonnen wij niet scherp en kwamen hierdoor op een achterstand van 2-7 te staan. We probeerden ons te herpakken, met een goede service van Romijn en met Carmen die in het veld kwam voor de pass. Wij konden helaas niet terugkomen in de wedstrijd, Apollo had goede aanvallen en het lukte ons niet om ons eigen niveau te spelen. Deze set ging met 16-25 naar Apollo. Dit betekent dat de eindstand 1-3 is geworden voor Apollo Dames2.

Na afloop van de wedstrijd stond het laatste Sudosa feestje van het jaar gepland. In  de kantine hebben wij dansjes en drankjes gedaan als echt spionnen met Stefan in  een zelfgemaakt juice pak. Na een leuke avond hebben wij aankomend weekend geen wedstrijd, maar staan de NOJK-finales gepland. Dit betekent dat Cj en Romijn in Wijchen de finale NOJK A spelen.

Daarnaast spelen Dione en Eline de NOJK A+ finale in Apeldoorn. Komen jullie ze 30 maart aanmoedigen in Wijchen of Apeldoorn?  Het weekend daarop, 6 april spelen wij onze laatste thuiswedstrijd om 13:30 uur in onze eigen sporthal Olympus tegen Dros-Alterno D1. Kom jij ons aanmoedigen? Tot dan,

gh @ VoV, verslag van Susan Otten, Sudosa-Desto D2. Archieffoto Jan van den Noort.