Vizier op volleybal

 

Armixtos D1 heeft een nieuwe trainer

VoV, 10-07-2020. 11:41 uur.  Afgelopen juni leek zowel de staf als het team van Armixtos Dames 1 compleet, maar helaas kwam hier door persoonlijke omstandigheden verandering in en hebben we afscheid moeten nemen van onze hoofdtrainer. Het bestuur en het team hebben vervolgens de koppen bij elkaar gestoken en zijn opzoek gegaan naar een nieuwe trainer. Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan deze zoektocht.

En dan nu het heugelijke nieuws: de zoektocht is succesvol geweest! Sandor Rieuwers is officieel de nieuwe trainer voor seizoen 2020-2021. Na de afgelopen twee seizoenen als trainer/ coach bij Heren 1 van Zaanstad te hebben gefungeerd, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze werd gevonden in het eerste damesteam van Armixtos. Zowel team als trainer konden kijken of er een wederzijdse klik was bij de laatste zaaltraining voor de zomerstop. Deze kennismaking verliep uitermate soepel en al snel werden er handen geschud (lees: ellenbogen getikt) op de nieuwe samenwerking!

Nu lijkt Armixtos Dames 1 klaar voor hun eerste seizoen in de Eerste Divisie, maar met jullie hulp zijn we er pas echt klaar voor. Er hebben veel veranderingen plaatsgevonden en om alles in goede banen te kunnen leiden, is de actie ‘Vrienden van Armixtos Dames 1’ opgezet. Met deze actie kunnen jullie ons sponsoren voor komend seizoen en daar staat uiteraard iets tegenover. Mochten jullie hier meer over willen weten dan staat het uitgebreid op de instagrampagina (@armixtosds1) en onze facebook pagina (https://www.facebook.com/armixtosd1), of vraag het de speelsters!

Fijne zomer allemaal en tot in augustus! Wij hebben er heel veel zin in.

gh @ VoV, door Masu de Ridder namens Armixtos Dames 1. Archieffoto Tjerk Laan.