Vizier op volleybal

 

Armixtos D1 klaar voor het nieuwe seizoen!

VoV, 11-07-2022. 4:26 uur. Met het toevoegen van Uma Spuijbroek als middenspeelster voor volgend seizoen, is de damesselectie van topdivisionist Armixtos op volle sterkte. Uma heeft in de jeugd en haar eerste damesjaren bij VCN in Capelle aan den IJssel doorgebracht. Daarna heeft ze drie jaar bij Spaarnestad in het eerste team gespeeld. Vorig seizoen was dat in de Topdivisie.

Trainer-coach Sandor Rieuwers: “Met Uma erbij hebben we nu ook een brede bezetting op het midden. Met alle eerdere aanvullingen staat er straks een zeer volwaardig team waarmee we denken goed te kunnen meedraaien in de Topdivisie”.

Daarnaast zal Sandor ook de dames van het tweede team Armixtos gaan trainen. Een hele goede ontwikkeling voor de verder opbouw van de dameslijn bij Armixtos. Armixtos D2 komt uit in de derde divisie en zal naar verwachting ook volgend seizoen weer bovenin gaan meedraaien.

Het team is nog wel op zoek naar een spelverdeler, een diagonaal en een passer-loper.  Dus ben je ambitieus en talentvol en wil je ook kunnen ruiken aan het niveau van de Topdivisie, stuur dan een berichtje via whatsapp naar Sandor Rieuwers via 06 -53 17 28 23.

Op zaterdag 13 augustus starten de dames van Armixtos D1 met de voorbereiding en het oefenprogramma. Het teamweekend is ook al gepland. Organisatorisch wordt er achter de schermen nog hard gewerkt. Het is voor het eerst dat een team van Armixtos op topdivisieniveau gaat spelen. Iedereen heeft er erg veel zin in om er straks een mooi seizoen van te maken!

gh @ VoV, bericht en foto via persbericht Armixtos D1, foto Uma Spuijbroek