Vizier op volleybal

 

Armixtos D1 speelt p/d voor promotie

VoV, 15-04-2019. 11:30 uur. Afgelopen zaterdag speelden we de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Kalinko, waar we ook het seizoen tegen begonnen waren. Met zowaar 12 (bijna) fitte speelsters had Robert weer volop wisselmogelijkheden, dit is de afgelopen weken weleens anders geweest.

Goed, dan de hoogtepunten van de wedstrijd: we begonnen scherp (de druk was er ook wel een beetje af), serverend zetten we Kalinko goed onder druk, 21 aces!! Passend stonden we even 2 sets onder druk maar dit herstelden we in de loop van de wedstrijd, iedereen heeft gespeeld, we hebben onze vechtlust getoond in de 2e set om van een achterstand van 7 punten alsnog de set naar ons toe te trekken én voor het eerst sinds februari hebben we weer een 4-0 laten noteren.

Kortom: we hebben dit seizoen afgesloten met een mooie 2e plek. Na de wedstrijd hebben we op het laatste feestje van het seizoen alvast goed geoefend met geeltjes. Wat ook niet onbelangrijk was want komend paasweekend spelen wij PD in het mooie Strampoy (Limburg voor degenen die hier niet eerder geweest zijn) waar we wedstrijden gaan spelen voor een plek in de 1e divisie.

Mochten we jullie nu enthousiast gemaakt hebben, de tijden van de wedstrijden volgen nog! Het was een topseizoen die we hopelijk nog mooier kunnen afsluiten. We hebben de support hard nodig dus kom de Green Army nog één keer naar de overwinning schreeuwen voor een plek in de 1e divisie. Tot volgende week allemaal.

gh @ VoV, verslag via Lotte Hess, Armixtos Amsterdam. Foto Kalinko.