Vizier op volleybal

 

Twente ’05 zoekt trainers. De jeugdkampioenen

VoV, 15-04-2019. 11:07 uur. Voor veel teams van Twente ’05 is al een trainer gevonden. Maar nog niet voor alle teams en voor alle niveau ‘s. Overal kan nog wel ondersteuning worden gebruikt. In het bijzonder bij Heren 1 (3e divisie) is men nog naarstig op zoek.  De minigroep breidt zich ieder jaar weer uit, dus ook de benodigde trainers. Bij de jeugd vertrekken er dit jaar weer een aantal voor studie. Zo ook bij de dames.

Vind je het leuk om training te geven? Wil je een opleiding als trainer betaalt door en begeleid door de vereniging? Bel even met Marc de Jong ( 0629052162, de technische man van Twente’05.

Jeugdkampioen bij Twente ’05

Op de valreep werden nog een aantal jeugdteams van Twente ’05 kampioen. Waren de mini’s vorige week aan de beurt, nu waren het de jeugdteams.

In de topklasse werd Jongens B1 als eerste kampioen. Tegen Hadybo had men nog 3 punten nodig maar overtuigend werd met 4-0 gewonnen en kampioen dus. De Jongens C1 had het in hun topklasse wat moeilijker. ’s ochtends moest men eerst uit naar Set Up IJsselmuiden. Na een 4-0 overwinning snel weer terug naar Enschede om daar de wedstrijd om het kampioenschap te spelen tegen Dros Alterno.

Alleen met een 4-0 overwinning kon men kampioen worden. Na een spannende eerste set met 25-23 voor de Enschedeers was het een gelopen race. Met 4-0 besliste men het kampioenschap in hun voordeel.

De Meisjes C2 werd op de valreep kampioen na setverlies van Set Up MC4. Voor de Jongens nu op na Gesloten Club in Eindhoven.

gh @ VoV. Persbericht Twente ’05.