Armixtos drie sets op tijd bij de les

VoV, 11-11-2018. 12:43 uur. Nadat we nog een aantal dagen hebben nagenoten van de heerlijke overwinning op US 2, mochten we dit weekend aantreden tegen Spaarnestad. Dit team wisten we in de 1e bekerronde al te verslaan en dat waren we ook nu weer van plan.

We begonnen lekker, na 3 punten was onze spelverdeelster Simone topscoorder binnen het team, zij scoorde met een mooie doortikbal en een ace. De rest van de wedstrijd was nogal wisselvallig. Spaarnestad bood erg goed tegenstand, maar misschien waren we zelf wel onze grootste tegenstander.

Mooie punten werden afgewisseld met veel gerommel, het lukte niet om langere tijd ons eigen niveau vast te houden en het spel te bepalen. In de eerste drie sets waren we steeds op tijd bij de les en pakten we door hard te werken de set (25-22, 25-19, 25-21).

De vierde set was voor Spaarnestad. Na een flinke achterstand kwamen we nog knap terug, maar wisten we net niet door te drukken. Vooral door een ontketende Lotte werd het nog 24-24, maar de laatste twee punten ging naar onze tegenstander.

Jammer dat we niet echt ons eigen niveau haalden, maar zoals onze coach Robèrt beschreef: We zijn nog steeds ongeslagen. En 7 overwinningen in 7 wedstrijden met slechts 3 verloren sets, is echt een knappe serie.

Volgende week zaterdag hebben we weer een mooie test tegen Thor dat in 5 wedstrijden pas 2 sets verloor. We zullen er klaar voor zijn! Komen jullie ons aanmoedigen? We spelen om 16:00 uur in sporthal de Waard in Bergambacht.