Armixtos laat de punten achter in Tilburg

VoV, 9-11-2022. 16:30 uur. Afgelopen zaterdag mochten we afreizen naar het verre Tilburg. Na een wat minder resultaat op de bekerwedstrijden van de week ervoor waren we extra gemotiveerd om weer eens te winnen. We hadden hard getraind, en na wat nodige dutjes in de auto waren we om 18:00 uur helemaal ready voor de wedstrijd.

In set 1 begonnen we met Tess als spelverdeler, Tessa als dia, Masu en Denise op de passer loper, Jessica en Lisa op de middenpositie en Diede mocht starten als libero.

In het begin van de set liep Tilburg eigenlijk gelijk al een beetje uit. Ze serveerden goed, en bouwden zo een voorsprong op. Ons lukte het niet om series te maken, totdat Lisa bij een stand van 16-7 aan de serve kwam. Zij maakte een goeie serie, waarna we iets meer bijkwamen tot 16-11. Uiteindelijk begonnen wij meer punten te maken, maar na een stand van 18-15 wisten wij helaas nog maar een enkel punt te maken, waardoor we de eerste set hebben verloren met 25-16.

In set 2 gingen we erg gelijk op met Volley Tilburg. Echter op een stand van 11-11 had Tilburg een goeie service serie die wij niet wisten te doorbreken, waardoor we tot een achterstand kwamen. Na hard werken en een service serie van Esmé wisten we ons terug te knokken tot 23-21, maar helaas trokken we ook deze set aan het kortste eind, met een eindstand van 25-21.

In set 3 begonnen we gelijk met een grote achterstand van 4-0. Na een goeie time-out van Sandor en harder werken wisten we iets voor elkaar te krijgen dat deze wedstrijd nog niet was gelukt; voor staan! Met een stand van 9-11 voor ons leek het even alsof we er overheen gingen. Helaas maakte Tilburg bij een stand van 12-14 voor ons weer een serie, waardoor de stand weer gelijkgetrokken werd. Na hard werken, wisten we bij de big points helaas geen ballen meer op de grond te krijgen, en verloren we de set met 25-19.

Aankomende zaterdag staat er om 16:15 uur een thuiswedstrijd op de planning, dit keer tegen Sliedrecht Sport dames 2. Hopelijk kunnen we onze kennis en ervaring van de bekerwedstrijd inzetten en de wedstrijd naar onze hand kunnen zetten.